Firmaevent med Tivoliland

Firmaevent

Kontakt os i dag

Har du planer om at holde et ekstraordinært firmaarrangement eller firmaevent, har vi mulighed for at bringe vores tivoli til dig. Vores omrejsende tivoli kører ud til hele Danmark, og vi kommer gerne ud til dig og firmaet med alt, hvad I skal bruge for at få en uforglemmelig dag med sjove forlystelser for børn og voksne.

Et tivoli er det perfekte firmaarrangement eller firmaevent, da der er noget for alle. Vi kan levere det du ønsker, hvad angår forlystelser, telte, bespisning, underholdning, musik, bar, udskænkning og dørmænd.

Få et firmaarrangement og firmaevent som du vil have det
Hos Tivoliland har vi mange års erfaring med afholdelse af store såvel som små arrangementer. Vi kan skræddersy et firmaevent og firmaarrangement til dine behov og dit budget, så du får en uforglemmelig dag og aften sammen med dine kolleger og familie. Vi varetager gerne alt fra planlægning og eksekvering, og vi er naturligvis behjælpelige med masser af gode idéer til, hvilke forlystelser, telte, underholdning og meget andet, der kan gøre det perfekt.

Du kan få det, som du vil have det, da vi kan skræddersy det efter dine ønsker. Vi tager imod alle forespørgsler, da vi tilbyder vores unikke tivoli til et firmaarrangement og firmaevent i alle størrelser.

Lej forlystelser til firmaevent

Book dit arrangement i særklasse

Trænger du til at prøve noget nyt og originalt til det næste firmaarrangement eller firmaevent, stiller vi gerne op med det helt store arrangement med alt, hvad det indebærer. Vi har alt fra karruseller til pariserhjul, hoppeborg og mange andre attraktive forlystelser.

Sikkerheden er naturligvis i højsæde, og vi sikrer solskinshumør i trygge rammer. Skal du afholde en julefest, kan vi også stille op med et hyggeligt julemarked.

Book Tivoliland til dit næste firmaarrangement og oplev en anderledes dag med kolleger og familie, hvor vores ansatte sørger for hygge og sjov. Vi garanterer for festlige rammer, som sikrer jer en god firmaevent i særklasse.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på dit firmaarrangement og firmaevent på telefon 27 85 47 63 eller på e-mail tivoli@tivoli-land.dk.

Firmaevent med radiobiler

Skriv til os

27854763