Telte i mange farver og størrelser

Hvis du er på udkig efter en virksomhed, der tilbyder teltudlejning, er du kommet til det helt rette sted. Vores Tivoli rejser rundt i hele Danmark, så du kan naturligvis altid gøre brug af vores service, uanset hvor du bor i landet.

Du har mulighed for leje af telt i et væld af forskellige størrelser, som kan danne ramme om dit næste event. Vi har både store og små cirkustelte og eventtelte, hvilket betyder, at der findes noget for enhver smag i vores sortiment.

Vi anvender selv teltene i vores daglige drift på festivaler og markeder, hvilket betyder, at de er kvalitetstestet ned til mindste detalje.​

teltudlejning i mange farver og størrelser

Fleksibel teltudlejning på Sjælland

Vi er altid yderst fleksible og servicemindede i forbindelse med festtelt-udlejning. Et lejetelt fra os leveres desuden med borde og bænke samt udstyr, så jeres event kan komme godt fra start.

Så slipper I for at skulle kontakte massevis af udlejningsvirksomheder, men i stedet får I én samlet pakke hos os.

Der er næsten uanede muligheder for, hvilket arrangement I kan afholde i vores partytelte og cirkustelte. Hvad end det er til et arrangement i virksomheden, til festivalen eller noget helt tredje er underordnet.

Sammen kan vi finde en løsning, der matcher jeres ønsker og behov, så arrangementet, I skal afholde, kommer til at leve op til jeres forventninger.

Fleksibel teltudlejning på Sjælland

Skriv til os

27854763